Brudpar

Om vigsel- och förlovningsringar

Vi tillverkar din ring helt för hand vilket ger dig fritt val av formgivning och materiel. Några av dessa ringar finns i vår Prêt-à-Porter avdelning, med prisexempel på vissa stenstorlekar. Oftast måste dock modellen avpassas för att passa just dig. Ni är välkomna till oss för att prata om era ringar.

Släta ringar

Ringen är en symbol för två människors kärlek och löfte. Förlovningsringar är ofta släta ringar i form och färg som passar paret, viktigt är att tänka på den kommande vigselringen så att en harmonisk kombination kan skapas.

Atelier

Till den släta ringen kan man bära en alliansring — en ring med flera ädelstenar på rad eller en enstensring.

Ajour

En klassisk kombination är enstensring med alliansring. Enstensringen är en förlovningsring i angloamerikansk tradition men många män friar idag med en sådan.

Platinakollektionen

Samma grundidé för ringar gäller med modernare formgivning. Det viktiga är att skapa en kombination som stämmer i form och uttryck. Här är enstensringen från Platinakollektionen, tillsammans med en alliansring i rödguld infattad med princessdiamanter.

Navette

Här har vi en slät matterad ring som bas, till den har vi tillverkat en ring i vitguld med navettdiamant och briljanter. En mjukare formgivning som inte är så stram.

Axiom

I dagens individuella mode kan man välja fritt i formgivningen av sin vigsel och förlovningsring som i denna platina och rödgulds kombination med princessslipad diamant och två stycken carre.

Azur

Eller damring med briljanter och safirer tillsammans med en ramring med safircarrer.

Duo

En herring som passar bra är denna sammanskruvade ring i röd- och vitguld.

⇑ Upp | « Fakta